visitekaartjes drukken

Het maken van een eerste indruk is heel belangrijk. Een eerste ontmoeting kan het begin zijn van een veelbelovende zakenrelatie of van een topsamenwerking. Je wil natuurlijk wel dat jouw visitekaartje dan indruk maakt op je (toekomstige) klant.

Een goed visitekaartje

In deze video vertelt Ed Cornelissen over de werkwijze van Businesscardprinting.nl, partner van visitekaartjedrukken. Ook legt hij uit hoe een goed visitekaartje eruit ziet. geeft hij tips hoe een goed visitekaartje eruit ziet. Een goed visitekaartje heeft namelijk een stevig kaartje. Het eerste fysieke contact is namelijk heel belangrijk. Daarnaast moet je ook rekening houden met het soort papier en de afwerking, zoals bijvoorbeeld laminering. Met name de keuze voor papier of de afwerking is een kleine moeite, maar het effect is heel groot.

Geautomatiseerd proces

Visitekaartjedrukken maakt gebruik van een volledig geautomatiseerd proces. Je ontvangt een eigen account waarbij je je visitekaartjes in de juiste opmaak kan instellen of laten instellen. Vervolgens vul je alle gegevens in van de medewerkers en die gegevens verschijnen automatisch in de juiste opmaak op het visitekaartje. Daarna gaat de opdracht door naar de printer en krijg je de visitekaartjes binnen 24 uur geleverd. Wij garanderen een continue hoogwaardige kwaliteit van de visitekaartjes, zodat ze keer op keer bij het overhandigen een goede uitstraling geven.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wil je meer informatie over visitekaartjes of andere drukwerkmogelijkheden? Neem contact met ons op!