Jeti Mira LED MG2732 is te zien op deze afbeelding. Deze printer is uitermate geschikt voor het bedrukken van golfkarton!
Jeti Mira

Printen op golfkarton is één van de vele mogelijkheden binnen drukwerkproducties. Het is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld doosjes, raamstickers of panelen.

Jeti Mira

Met de Jeti Mira LED MG2732 is het mogelijk om op klein of juist heel groot formaat golfkarton te printen. Het bedrukken van papier, of andere substraten, met afmetingen van A6 tot en met 200x300cm is mogelijk. Het is namelijk mogelijk om ook op andere substraten dan papier te printen. Wil u uw drukwerk geprint hebben op kunststof, glas of hout? Dat kan! Het is mogelijk met de Jeti Mira. Naast de grote variatie waar de Jeti Mira op kan drukken, kan deze machine ook golfkarton stansen, rillen en snijden. Ideaal voor verpakkingen!

De druksnelheid is heel hoog, waardoor de Jeti erg interessant is voor kleine en middelgrote volumes. Hierdoor is deze printer erg geschikt voor reclamebureau’s, intermediairs, collega-drukkers en innovators in print.

Producten

Doordat de Jeti hoge kwaliteit drukwerk levert, is deze printer uitermate geschikt voor het printen van kaarten, panelen, doosjes, etiketten, raamstickers, displays, en point of sale materialen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze Jeti? Ben je geïnteresseerd in andere drukwerk oplossingen? Neem dan contact met ons op!