Ed Cornelissen

Ed Cornelissen is grafisch specialist met vele jaren ervaring in drukwerk. Oprichter van onder andere Corporate Print en businesscardprinting. De laatste tijd richt hij zich als ‘merkversterker’ op topbedrijven om te helpen zich beter en zichtbaarder op de kaart te zetten!

Merk versterken

Op het gebied van drukwerk is er ontzettend veel mogelijk. Meerlaagse visitekaartjes, QR-codes op kaartjes, koud- en warmfolie, hologammen, transparante visitekaartjes, biologisch afbreekbare visitekaartjes, 3D-geprinte producten, … Je kan het zo gek niet bedenken of het is mogelijk om het te printen. Dat betekent dus ook dat er voor elk merk wel iets interessants bij zit! Ed Cornelissen helpt je graag bij het kiezen van de juiste drukwerkoplossing voor jouw bedrijf. Door de juiste oplossing kan je gemakkelijk je merk versterken!

Ed Cornelissen

Ed Cornelissen, grafisch specialist en merkversterker

Ed Cornelissen is oprichter van onder andere Corporate Print en businesscardprinting.

”Ik heb speciaal voor grotere bedrijven Corporate Print ontwikkeld. Bedrijven kunnen hier terecht voor terugkerend drukwerk, zoals marketingdrukwerk of voor bijzondere verpakkingen en speciaal drukwerk. Wij leveren voor deze bedrijven razendsnel en over de hele wereld en garanderen daarbij hoge kwaliteit,” aldus Ed Cornelissen.

”Op businesscardprinting.nl kan je 24/7 visitekaartjes bestellen. Dit heb ik opgezet voor bedrijven wereldwijd die gemakkelijk visitekaartjes willen bestellen. Deze web2print-applicatie wordt speciaal voor jou ingericht zodat jij eenvoudig en razendsnel in de juiste opmaak visitekaartjes kan bestellen. Door het geautomatiseerde systeem kunnen we eenvoudig een constant hoge kwaliteit garanderen.”

Heeft u een drukwerk uitdaging? Of wil u meer informatie over de diensten die onze grafisch specialist als merkversterker kan leveren? Neem dan contact met ons op via: +31 6 17 38 39 58 of het contactformulier.