Visitekaartjedrukken zet in op service: online bestelgemak, supersnelle levertijden en persoonlijke service. Hierdoor bespaart u kostbare tijd. We zoomen in dit artikel in op het online bestelgemak. Wij maken namelijk gebruik van de online bestelapplicatie voor het bestellen en produceren van visitekaartjes. Heb je al een account? Dan kan je hier inloggen!

Online bestelapplicatie op maat

In de online applicatie zetten wij een template voor u klaar. Deze applicatie wordt voor uw organisatie kosteloos op maat gemaakt. U krijgt uw eigen landing page en als u bijzondere wensen heeft voor uw applicatie, dan richten wij dit graag voor u in! Bijna alles is mogelijk, dus wij passen het graag aan uw voorkeuren aan! Eenmaal ingericht kan u de visitekaartjes binnen enkele muisklikken bestellen.

Meerdere vestigingen

De applicatie is geschikt voor bedrijven met meerdere (internationale) vestigingen. U kunt per vestiging de applicatie inrichten. Per vestiging kan je een inlognaam aanvragen en afspraken instellen over de leveringen. Ook kan elke vestiging haar eigen templates en bestelhistorie zien. De bestellingen kunnen onafhankelijk van andere vestigingen besteld en geleverd worden!

Meerdere landen en talen

De bestelapplicatie is ook per land in te richten. Zo kunt u bijvoorbeeld de gebruikersrechten en goedkeuringsmethode per land aanpassen. Daarnaast is de taal in de applicatie in te stellen voor een optimaal gebruiksgemak. De applicatie zelf en het automatische mailverkeer kunnen per taal worden ingericht. 

Meerdere merken

Ieder merk krijgt zijn eigen template en indien gewenst een eigen landing page. Per merk kan je de opmaak instellen en eenmaal ingericht kan je beginnen met super snel bestellen! Ieder land en ieder merk kan vervolgens onafhankelijk van elkaar visitekaartjes bestellen. Vervolgens worden de visitiekaartjes geleverd met de beste service, supersnel en waar u maar wil. Bij het hoofdkantoor, bij een ander filiaal of in het land waar u op zakenreis bent.

Een eerste indruk maakt u uiteraard zelf, maar een goed visitekaartje verlengt en versterkt deze indruk en maakt een succesvol vervolg makkelijker!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op! Ook zijn we telefonisch bereikbaar op +31 6 17 38 39 58