visitekaartjes drukken

Ed Cornelissen

Ed Cornelissen is grafisch specialist en uw contactpersoon bij visitekaartjedrukken. Hij heeft een brede grafische kennis en een groot netwerk van drukwerkleveranciers, automatiseerders en marketingprofessionals. Door deze conecties weet hij voor ieder visitekaartje, banner, folder of andere drukwerkwensen de meest effectieve oplossing te realiseren.

Met kwaliteit, service, levertijd en goed overleg maakt Ed het verschil voor klanten. Zij weten dat bijna elke drukwerkwens mogelijk is, door het grote netwerk van vakmensen van Ed.

Ed houdt van drukwerk en schrijft vanuit zijn interesse in het vak een vaste column in het vakblad Print Matters. Naast zijn werk heeft Ed hardlopen als passie.

Visitekaartje Drukken

Visitekaartje Drukken richt zich op visitekaartjes en huisstijldrukwerk voor (middel)grote ondernemingen, en is gevestigd in Amsterdam en Heerde. Visitekaartje Drukken is partner van Businesscard Printing, Corporate Print en Cornelissen Grafisch Specialist en werkt samen met diverse grafische bedrijven. Dankzij deze samenwerkingen, onze jarenlange ervaring en uitgebreide grafische kennis kunnen we de meest uiteenlopende drukwerkwensen voor u realiseren.

Multiloft visitekaartjes

Referenties

Een belletje is genoeg voor Ed

visitekaartje drukken

Alles is mogelijk en niets is onmogelijk bij Ed! Mochten wijzelf in tijdnood zitten, dan schiet Ed te hulp. Hij komt altijd met een oplossing, mede door zijn grote netwerk. En nog snel ook. Een belletje is genoeg voor Ed. En, niet geheel onbelangrijk: voor aantrekkelijke prijzen. Meedenken en ‘sparren’ doet Ed ook graag. Betrek je Ed bij het proces dan komen er fantastische resultaten uit!

Blokker
Johan Oosterhof
Hoofd Publiciteit

Dé specialist in drukwerkoplossingen

We zijn met Visitekaartje Drukken in contact gekomen, toen we zochten naar een leverancier van bijzondere visitekaartjes.
Ed van Visitekaartje Drukken heeft ons daarbij fantastisch geholpen. We maken nu gebruik van een online systeem waarin we zelf onze kaartjes kunnen samenstellen en bestellen.
Ed heeft een schat aan ervaring, hij is dé specialist in drukwerkoplossingen. Je kunt het zo gek niet bedenken, of Ed heeft er een oplossing voor. Hij denkt met je mee, is een man van zijn woord. Daarbij levert hij kwaliteit tegen een goede prijs. Kortom, met Visitekaartje Drukken is het heel fijn samenwerken!

Sigmax
Evelien Tapper
Marketing & Communications

Amsterdam

Amsteldijk 42
1074 HV Amsterdam

Heerde

De Wan 4
8181 WC Heerde

Routekaart

Telefoon

+316 17 38 39 58