Ook op visitekaartjes kunnen we nieuwe features toevoegen! Eén van de nieuwe mogelijkheden is de QR-code.

Geschiedenis

Een QR-code die onze contactinformatie weergeeft.
Scan de code voor onze contactinformatie!

De QR-code bestaat al sinds 1994 en is de ideale manier om informatie snel te decoderen. In de autofabrieken in Japan wilden ze graag een methode ontwikkelen om snel de juiste auto-onderdelen te kunnen vinden. Hiervoor werd de QR-code ontwikkeld, dit is een code die opgebouwd is uit zwarte en witte blokjes waarmee je informatie kan coderen. Als je deze code scant, met bijvoorbeeld je smartphone, kan je deze informatie weer decoderen. Inmiddels kan je veel verschillende soorten informatie koppelen aan deze code, bijvoorbeeld afbeeldingen, filmpjes, websites of teksten tot 7089 tekens. Ook kan je e-mailadressen, telefoonnummers en agenda-afspraken coderen in een QR-code. Ideaal voor op een visitekaartje dus!

Visitekaartjes

Een QR-code kan je eenvoudig via verschillende programma’s genereren en dit kan je vervolgens op het visitekaartje of andere drukwerkproducten laten drukken. Ed Cornelissen in onderstaande video zien hoe dit proces in zijn werk gaat. De visitekaartjes worden gedrukt met de Indigo drukpers. De kwaliteit is hierdoor uitzonderlijk hoog!

We kunnen de visitekaartjes binnen één dag leveren! Heeft u een vraag? Wil u ook visitekaartjes (met QR-code) bestellen? Neem dan snel contact met ons op!