Het kan heel lastig zijn om de juiste soort multiloft papier te kiezen, omdat er heel veel soorten bestaan. Er bestaat namelijk een grote variatie aan kleur, dikte en afmeting. Met deze gevarieerde waaier is het veel makkelijker om deze keuze te maken, omdat je alle mogelijkheden in één hand hebt!

Multiloft in visitekaartjes

Multiloft is een prachtig papier dat goed is te gebruiken voor visitekaartjes. Het is een ongestreken papier dat uit meerdere lagen is opgebouwd. Je kan zelf e kleuren van de lagen kiezen. Na het snijden vormen de lagen papier een origineel, dik karton met mogelijk een gekleurde tussenlaag. Deze toevoeging zorgt voor een luxeuze en onderscheidende uitstraling van uw visitekaartjes! Al onze visitekaartjes worden geprint op de Indigo digitale drukpers gedrukt. Hierdoor is het drukwerk van constante en uitzonderlijk hoge kwaliteit.

Gekleurde waaier

Op aanvraag sturen wij u een multiloft papierwaaier toe. Deze is speciaal geschikt voor reclamebureau’s, grafisch specialisten, marketingspecialisten en brand managers. In deze waaier zit dus een grote variatie aan multiloft papier, waardoor de keuze gemakkelijker gemaakt kan worden. Je kan namelijk direct met elkaar vergelijken. Stuur ons een e-mail en ontvang deze handige multiloft papierwaaier!

Heeft u vragen? Wil u een waaier ontvangen of wil u visitekaartjes bestellen? Neem dan snel contact met ons op! Wij kijken er naar uit om u te helpen.