Bijzondere visitekaartjes

Wij kunnen alle soorten visitekaartjes voor u realiseren, zoals visitekaartjes met bijzondere vormen of met bijzondere materialen. Wij beschikken over de meest uiteenlopende en modernste druktechnieken.

Naast het drukken verzorgen we ook het uitsnijden, lijmen, vouwen en binden. Hierin bieden wij veel verschillende mogelijkheden aan.  Wat uw wens ook is, leg het aan ons voor! De kans is zeer groot dat wij het voor u kunnen realiseren!

Wil u inspiratie voor een bijzonder visitekaartje? Wat dacht u van foliedruk om uw visitekaartje een onderscheidend element te geven? Of reliëfdruk? Een mooi effect wordt ook bereikt door laser-stansen, bijvoorbeeld voor een uitgesneden logo.

U kunt een visitekaartje laten maken met gekleurde randen, wisselende achter­zijde­bedrukking of een visitekaartje met een QR-code, waarin je je volledige contactinformatie kan verwerken. Meerdere logo's, een kraslaag, waterinkt of warmteinkt, geurpapier en suede-inkt behoren tot onze ... Dit is slechts een selectie van de mogelijkheden!

Wat vindt u van multiloft? Dit is een extra dik visitekaartje met meerdere gekleurde lagen. Bijzondere maten of vormen, zoals uw visitekaartje in de vorm van het product dat u verkoopt, springen ook snel in het oog.

Wij drukken overigens ook visitekaartjes op speciale materialen, zoals hout, glas, kunststof, magneten, rubber en forex (door middel van contactloos printen). Een transparant visitekaartje kan bijvoorbeeld heel erg opvallen.

Wil u misschien misschien een 3D-effect of een metallic effect? Een visitekaartje, of deze nu klassiek is of heel bijzonder, werkt verbindend bij het leggen van een nieuw contact!

Visitekaartjedrukken maakt gebruik van een online besteltool. Wanneer u en uw collega's vaker visitekaartjes willen bestellen, richten wij onze online besteltool voor u in. U ontvangt dan een bestelaccount en u kunt dan, wanneer u maar wil, zorgeloos online visitekaartjes bestellen.

In de besteltool staan één of meer templates klaar van uw visitekaartje in uw huisstijl. U kunt eenvoudig elementen toevoegen of wijzigen aan de opmaak. De contactgegevens kan u importeren vanuit een spreadsheet of u voert de gegevens simpelweg in. U en uw collega's van verschillende vestigingen kunnen eigen, maar ook gezamenlijke accounts en templates gebruiken. Het factuuradres en het afleveradres kunnen per bestelling worden gewijzigd. U kunt uw bestelhistorie en uw orderstatus inzien. Het bestellen is eenvoudig en u wordt in uw eigen taal bediend.

Door automatische controle bent u verzekerd van een correct en consistent gebruik van de huisstijl. De automatische controle kan worden ingesteld met een autorisatie­functionaliteit. Voeg daar de exacte kwaliteit van onze digitale printers aan toe en u weet zeker dat uw visitekaartje de juiste afwerking heeft!

Voor wie?

Visitekaartjedrukken heeft middelgrote tot grote bedrijven met internationale vestigingen als klant. Vaak komen bedrijven bij ons, omdat ze bijzondere visitekaartjes nodig hebben die door andere drukkers niet geleverd kunnen worden. Andere bedrijven komen bij ons met verzoeken met grote spoed of met bestellingen die internationaal geleverd moeten worden. Wij houden van een drukwerk­uitdaging en dat weten onze klanten.

Omdat ons persoonlijke serviceniveau hoog is, wij vier talen spreken, een groot grafisch netwerk hebben en overal ter wereld leveren, hebben we veel tevreden klanten. Lees hier hun referenties.

Amsterdam

Amsteldijk 42
1074 HV Amsterdam

Heerde

De Wan 4
8181 WC Heerde

Routekaart

Telefoon

+316 17 38 39 58